2023-11-20 53 瀏覽
柑桔檸檬&紅棗茶配甘荀湯飲品選擇都幾多,而家天氣涼涼地飲熱野就岩哂。兩款飲品都好夠味又唔會好甜,飲落會有少少渣渣證明真係真材實料而唔係用沖劑。跟餐既湯仲有蒜溶多士,個湯飲落好清新而且質地杰身,加埋多士一齊食都好夾。紅酒牛頰肉手製闊條麵呢個賣相好吸引而且牛面頰真係好入味而且整既時間都好足夠,淋身一咬即化既程度,配埋彈牙既闊條麵一齊食層次感十足!慢燒牛小排配泡菜燴意大利飯好有特色而且有少少辣,對我黎講幾有驚喜,可能鍾意食辣,呢個辣味唔會太勁但就真係會帶起牛小排既鮮味。咬落冇牛面頰咁淋但呢個係大約5成既熟度,食落其實都好食加上牛肉本身質地靚,加埋超有咬口既意大利飯,食落好惹味。特濃朱古力蛋糕最後我地自己再叫左個蛋糕,食落朱古力味好突出又唔會太漏,加埋又有mousse同埋海棉蛋糕分間,呢個甜品結尾都好滿足!
柑桔檸檬&紅棗茶配甘荀湯

紅酒牛頰肉手製闊條麵