餐廳: 麗香園冰室 (興華廣場)
資訊:

2021-10-10 381 瀏覽
今日放工姐姐話打風..無時間買餸,所以今晚同老公食自己,範圍都係柴灣..兩個人是旦食,食完就返屋企湊小朋友!我地見到晚餐有兩人套餐$158揀兩個餸,有附送例湯,茶飲,都幾抵食👍🏻👍🏻⭐️欖菜肉鬆四季豆⭐️送飯一流,鹹鹹地又有菜又健康👍🏻⭐️惹味回鍋肉⭐️回鍋肉加椰菜係絕配,仲要辣辣地,超惹味😋😋原本個餐係跟白飯,但我唔想食,另叫一個炒飯⭐️揚州炒飯⭐️$58炒飯最緊要鑊氣夠唔夠?飯係咪一粒粒?呢個揚州炒飯完全做到之餘,仲十分足料👍🏻👍🏻人總之三心兩意,又好想食忟米粉😅😅,識我都知道,叫埋啦🤣🤣🤣食唔哂,有老公包底😂😂⭐️雪菜肉絲炆米⭐️$58肉絲大大條,成個雪菜肉絲炆米份量好足夠👍🏻👍🏻大份抵食如果平時早d嚟到呢度有新鮮出爐麵包賣👍🏻👍🏻👍🏻香噴噴
⭐️欖菜肉鬆四季豆⭐️

送飯一流,鹹鹹地又有菜又健康👍🏻
⭐️惹味回鍋肉⭐️

回鍋肉加椰菜係絕配,仲要辣辣地,超惹味😋😋
原本個餐係跟白飯,但我唔想食,另叫一個炒飯
⭐️揚州炒飯⭐️$58

⭐️雪菜肉絲炆米⭐️$58

肉絲大大條,成個雪菜肉絲炆米份量好足夠👍🏻👍🏻大份抵食
如果平時早d嚟到呢度有新鮮出爐麵包賣👍🏻👍🏻👍🏻香噴噴

• 欖菜肉鬆炒四季豆