2023-03-28
呢日晚飯時間經過佐敦,離遠就見到呢間熊貓小雲吞,睇落好似唔錯,價錢幾抵,一於試下。一口豚肉雲吞雙拼 $45雲吞同湯都有好多味選擇,揀咗粟米豚肉同鮮蝦豚肉,配蝦米紫菜湯。小雲吞都幾鮮味,一口size好方便食。涼拌松花皮蛋 $22皮蛋有d溏心,配埋酸酸地嘅醬汁,好開胃!傳統重慶川式涼麵 $28份量都唔少,有好多配料:花生、脆豆、辣菜脯、青瓜絲,醬汁酸辣好開胃!麻辣雞絲手工涼皮 $40手工涼皮口感比較煙靭Q彈,雖然無水晶涼皮咁滑溜,但都好掛汁,煙韌控會鍾意!麻辣雞絲比較大塊,份量都算多。串串鍋 $40串串鍋一共有8款嘢食,啱晒我咁樣樣都想食嘅人。入面有振興牛肉丸、豬肉丸、長洲大魚蛋,仲有台灣腸、蘿白、蓮藕、海帶結同豆腐串,全部都吸滿湯汁,推介!如果辣啲會更好!軟糯香甜紅糖糍粑 $28$28有6條好抵食,比好多川茶店平!糍粑好軟糯,又唔會黐牙,必食呀!香桃茶 跟餐$12飲品都有好多選擇,總有一款啱你😂$200頭有咁多嘢食,好滿足☺️🤤
一口豚肉雲吞雙拼 $45
涼拌松花皮蛋 $22
皮蛋有d溏心,配埋酸酸地嘅醬汁,好開胃!
串串鍋
軟糯香甜紅糖糍粑 $28
飲品都有好多選擇,總有一款啱你😂
$200頭有咁多嘢食,好滿足☺️🤤