2019-02-06 931 瀏覽
係銅鑼灣附近學完車,就記得附近有間食扒既餐廳幾抵食,就黎左食番個扒餐dinner先! 我就叫左個瑞士雞扒餐配薯條$56,可選瑞士洋蔥汁或黑椒汁,熱飲加$7,凍飲就要加$9,如果唔加錢可以叫店員比杯水你都可以!等左一陣個扒餐登場啦!熱辣辣既雞扒係鐵板上,所以食時要小心啊!唔好燙親!瑞士洋蔥汁流係雞扒肉裡面好惹味,雞扒肉都幾嫩滑,而且都幾大塊;薯條係粗個款,所以都好香好脆口!係銅鑼灣旺區以咁既價錢而又食到唔錯既扒餐真係唔多,所以如果下次去開銅鑼灣既朋友都要黎食下啦!✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨如果大家喜愛我寫既食評📝,麻煩幫幫手比個愛的鼓勵❤️,我會寫更多豐富既食評比大家!🤤✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

瑞士雞扒餐配薯條

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨