2021-11-07 52 瀏覽
今日同朋友去試吓食扒餐,朋友介紹呢間大件又抵食,就一於去下啦!餐廳位置相當方便,長沙灣地鐵站行幾分鐘已經到咗👍佢主打就係同款式嘅鐵板餐,餐單非常易睇😆另外再加$22 就會包埋餐湯🥣、牛油餐包丶飲品及甜品所以強烈推薦大家要加!我哋兩個叫咗兩個鐵板扒餐~首先送上餐湯,一紅一白,羅宋湯相當足料,有好多牛肉~好多蔬菜🥬,白湯忌廉味濃厚 ,相當不錯配上熱辣辣嘅餐包,非常正跟住送上朋友叫嘅西冷牛扒,配上蒜蓉汁牛扒有兩大塊,五成熟剛剛好 ,非常Juicy,以$100來說可以交足貨 !另外要咗薯條🍟,熱辣辣好好食跟住我嘅美式什扒餐都嚟咗,非常大份!有私話力腸煙肉 丶雞翼丶豬扒 同埋牛扒,配上意粉夠飽肚朋友話呢度嘅手打牛肉漢堡都好正,所以要左一個🍔,果然牛肉漢堡勁厚,啖啖肉,肉質鮮嫩,配上熱辣辣嘅麵包🥯,生菜同蕃茄,正呀!最後仲有甜品雪糕🍦,非常之滿足的一個晚餐🥰

餐廳位置相當方便,長沙灣地鐵站行幾分鐘已經到咗👍

佢主打就係同款式嘅鐵板餐,餐單非常易睇😆

另外再加$22 就會包埋餐湯🥣、牛油餐包丶飲品及甜品
所以強烈推薦大家要加!
我哋兩個叫咗兩個鐵板扒餐~

配上熱辣辣嘅餐包,非常正

跟住送上朋友叫嘅西冷牛扒,配上蒜蓉汁

另外要咗薯條🍟,熱辣辣好好食

最後仲有甜品雪糕🍦,非常之滿足的一個晚餐🥰