喺鯉魚門想食海鮮無咁上下Budget都唔使諗,點知喺油塘站附近,平平地就是到酸菜魚火鍋放題。環境:普通味道:特別,唔錯價錢:超值詳請:放題CP極高個魚一上嚟,我地即刻比佢份量嚇親,兩個人淨食魚都飽啦!$113我地可以食1.5小時,但係因為太飽,最後食咗一個種就走人任食提供10多種配菜同多種罐裝飲品飲品包括無糖烏龍茶、涼粉、甘蔗飲品、果汁等等(啤酒唔知道能否飲,但雪櫃有)澱粉類---公仔面、米粉、烏冬肉類:雞肉、豬肉其他:豆腐、蔬菜、玉米、蓮藕、金針菇、火鍋丸仔等等配料評價:雖然選擇少,但係丸子質量唔錯。尤其一款芝士丸仔,中間芝士超級多,可以拉絲。墨魚丸都好好食,唔腥,又彈牙,推薦大家。而且蓮藕唔知道點處理過,好脆口,簡直好似食薯片咁,哈哈哈。酸菜魚評價酸菜魚同平時食嘅四川風好唔同,我地叫小辣,可以見到少少辣椒碎,真係唔太辣。店鋪無使用乾辣椒同藤椒調味。湯底有少量酸菜,但係酸味亦唔濃郁。有別於一般酸菜魚,佢湯底係甜嘅!佢裡面嘅魚亦唔係一片片嘅魚肉,而係一整條炸過嘅魚,加上香菜同蔥,成間事都好和諧。——————————————地址:油塘嘉榮街2-4號油塘中心嘉華商場地下B166號舖前往方法

環境:普通
味道:特別,唔錯
價錢:超值

詳請:

放題CP極高

任食提供10多種配菜同多種罐裝飲品

澱粉類---公仔面、米粉、烏冬

肉類:雞肉、豬肉
其他:豆腐、蔬菜、玉米、蓮藕、金針菇、火鍋丸仔等等

配料評價:
雖然選擇少,但係丸子質量唔錯。
尤其一款芝士丸仔,中間芝士超級多,可以拉絲。
墨魚丸都好好食,唔腥,又彈牙,推薦大家。
而且蓮藕唔知道點處理過,好脆口,簡直好似食薯片咁,哈哈哈。

酸菜魚評價
——————————————