2018-08-27
吉野家一人火鍋好抵食,有餸又有粉麵或米飯,包保食得飽👍🏻今次有新款火鍋 推出,又係時候試一試😝珍寶蟹棒一大條,差吾多長過個煲,因為鍾意食蟹柳,所以我地另外再加錢叫多碟蟹柳🤭火鍋配料仲有2粒丸(芝士丸&蟹子丸)、1隻蝦、蔬菜同豆腐等等。而龍蝦湯好濃味,好似龍蝦酥皮湯嘅感覺,不過加完湯後就開始變淡,令到最後落嘅公仔麵變得無咩味道,有點可惜而今次食飯美中不足嘅系,職員態度差。平時想食吉野家打邊爐就會去megabox,因為呢到比較少人容易等位,所以今次都吾例外。但食到最後差吾多晚上9:40時,就有個職員用較惡劣嘅語氣走過黎邊行邊講:「唔該食快少少」,講完後亦都繼續向前行離開了。當時全店只有6-7枱客人,還有很多空位置,所以我們估計應該系就快關門而過黎吹我地快啲走😵我地都明白職員系想提醒客人就快收舖,但叫人「食快少少」就好似吹人快啲走吾好阻住收工嘅感覺,所以我地食多少少就離開了
今次有新款火鍋 [珍寶蟹棒龍蝦湯鍋] 推出,又係時候試一試😝