2022-01-07 213 瀏覽
每次想坐得舒服啲食拉麵就會諗起呢度 😹 今次竟然唔食辣、冇叫到赤丸新味!叫咗白丸元味!所有嘢配料一樣!都係有木耳絲,芽菜,青蔥,兩片日式叉燒!不過赤丸新味就多咗好似辣醬嘅嘢 🤪拉麵可以揀軟硬度。我就揀咗最硬、因為總係覺得食食下一陣就會林晒所以寧願揀最硬 😬湯底係好濃郁嘅豬骨湯!我鍾意呢間拉麵另外一個原因係因為食完冇口渴!見到拉麵嘅叉燒可以免費升級去炙燒版梗係試吓啦!炙燒過ge 叉燒確實比原本嘅香口惹味好多!而且感覺冇咁油膩 🤪見到枱面冇左以前會供應嘅涼拌芽菜!問咗職員原來因為疫情嘅關係佢哋唔再放出嚟、原來可以叫佢哋免費供應的!Staff 好好人即刻俾咗一碗我 😹 但係呢個麻辣涼拌芽菜真係好辣 🤣 但食落又好過癮! 加咗$28轉套餐!揀咗紫菜炸魷魚鬚!魷魚酥炸得好乾身識落一啲都唔韌 、搞到越食越多膽固醇暫時忘記佢吧😜