2019-04-03 309 瀏覽
本身約咗朋友食飯,但係佢要OT到8點半先放工。知道一亞太中心出名多餐廳,所以就行咗嚟睇下有乜好食。樓下好多人派傳單,見到呢間有宵夜時段,九點後入座$178/位。價錢抵食,時間又啱晒我地✌🏻等到朋友放工後一齊行左陣街就過嚟食晚餐☺呢度環境都幾大,餐廳安排咗我哋坐卡位,坐得好舒服。刺身:每樣都幾新鮮,赤貝好鮮甜。蝦同帶子我地都encore左✌🏻忌廉芝士鰻魚卷 :呢個不得了,入口即溶勁好食。即刻要encore👍🏻👍🏻壽司: 鍾意佢細細嚿飯,可以食多幾件都唔怕。炸物:全部熱辣辣,鍾意食榴槤嘅記得必食榴槤炸彈👍🏻蒜蓉辣味煮蜆: 啲蜆好大隻,味道有啲似辛辣麵湯底牛肉壽喜鍋: 牛肉好大片,仲有少少菜同豆腐飲品同甜品仲有雪糕可以喺出面自己拎。最好食嘅鰻魚因為真係太好食,叫左2次都卦住食唔記得影相😂😂呢度仲有得打邊爐,但我地淨係食完日本嘢都已經飽到食唔落,所以無試到😂
等到朋友放工後一齊行左陣街就過嚟食晚餐☺

呢度環境都幾大,餐廳安排咗我哋坐卡位,坐得好舒服。

壽司: 鍾意佢細細嚿飯,可以食多幾件都唔怕。

炸物:全部熱辣辣,鍾意食榴槤嘅記得必食榴槤炸彈👍🏻

蒜蓉辣味煮蜆: 啲蜆好大隻,味道有啲似辛辣麵湯底

牛肉壽喜鍋: 牛肉好大片,仲有少少菜同豆腐

飲品同甜品仲有雪糕可以喺出面自己拎。

最好食嘅鰻魚因為真係太好食,叫左2次都卦住食唔記得影相😂😂
2019-04-01