2019-05-04 143 瀏覽
今晚放工去左食好西😁 我地去左觀塘食放題!其實好少食放題,因為驚質素問題。 今日食過呢間店,性價比高,食物質素一d 都唔馬虎👍🏻搭𨋢去到門口晚餐時間$238, 唔貴呀😆入到去已經有好多人食緊啦! 雖然店唔叫好一, 但係坐得舒服,枱與枱之間好闊,唔洗迫迫gip gip👍🏻雖然款式就唔係話多,但勝在樣樣都有d 揀,而且最緊要係唔會款式多得黎忽略食物質素,所謂貴精不貴多!好啦叫野食啦! 梗係先黎一盤刺身啦☺️😋各款都點了少少試下,刺身厚度十分好,唔會太薄食完無食咁,又唔會太厚,基本上都好鮮,質素幾高👍🏻👍🏻其中劍魚腩好肥美👍🏻燒菠蘿,好好好甜呀,唔會燒到乾哂,相反係爆哂汁! 壽喜燒,細細個,主要有牛肉,菜同菇。 份量剛剛好,唔會食完就飽哂😆壽司方面,點了這個鰻魚忌廉芝士壽司,鰻魚燒得好好👏🏻芝士焗帆立貝有飲品雪條、甜品前菜櫃,自助式

搭𨋢去到門口

晚餐時間$238, 唔貴呀😆

好啦叫野食啦!

燒菠蘿,好好好甜呀,唔會燒到乾哂,相反係爆哂汁!

壽司方面,點了這個鰻魚忌廉芝士壽司,鰻魚燒得好好👏🏻

芝士焗帆立貝

有飲品雪條、甜品前菜櫃,自助式