2023-07-20 865 瀏覽
呢間就點心工房嘅佈置同酒樓完全唔一樣係好modern嘅 而且有啲卡位坐 適合同朋友想食下點心又傾下計聚會嘅時候食-椰香雪花年糕 $25見個名好似好靚好精美咁就試下 原來就係煎年糕上面sum左椰絲面 我覺得年糕太淋喇 一夾就爛+拉絲果種程度 呢個係有進步空間嘅🙈梅菜肉餅飯 $37就係本時食到嘅梅菜肉餅飯 冇咩特別不過不失金菇肥牛米線 $39米線原來係好大碗!而且金菇同肥牛都算多 湯底亦都唔錯幾濃味~米線係煮得淋身少少嘅雞中翼米線 $39米線係煮得淋身少少嘅 呢個湯底相對淡啲 可能因為冇肥牛嘅加持😂😂呢間就點心工房嘅佈置同酒樓完全唔一樣係好modern嘅 而且有啲卡位坐 適合同朋友想食下點心又傾下計聚會嘅時候食椰香雪花年糕 $25見個名好似好靚好精美咁就試下 原來就係煎年糕上面sum左椰絲面 我覺得年糕太淋喇 一夾就爛+拉絲果種程度 呢個係有進步空間嘅🙈梅菜肉餅飯 $37就係本時食到嘅梅菜肉餅飯 冇咩特別不過不失金菇肥牛米線 $39米線原來係好大碗!而且金菇同肥牛都算多 湯底亦都唔錯幾濃味~米線係煮得淋身少少嘅雞中翼米線 $39米線係煮得淋身少少嘅 呢個湯底相對淡啲 可能因為冇肥牛嘅加持😂

椰香雪花年糕 $25

梅菜肉餅飯 $37
就係本時食到嘅梅菜肉餅飯 冇咩特別不過不失

金菇肥牛米線 $39

雞中翼米線 $39
米線係煮得淋身少少嘅 呢個湯底相對淡啲 可能因為冇肥牛嘅加持😂😂不過雞翼係炸得幾好 香口又juicy👍🏼

手工蒸饅頭 $25
饅頭樣子都幾好係好飽滿嘅 唔會皺哂皮咁

養顏紅棗糕 $25
紅棗糕一上枱嘅時候比較濕潤 攤一陣間乾身返少少先食就會好食啲 煙煙韌韌咁 唔錯嘅!
2023-06-16
10 分鐘 (堂食)