2020-07-01 626 瀏覽
日本野日本野日本野🍣日本野永遠都係我的最愛😂 行晒全層食店,都係忍唔住返轉頭揀呢間日本野食😋 咁當然啦,價錢都係我考慮因素之一💰$68 三色魚生飯配熱蜜桃紅茶☕️呢個魚生飯定食F入面包括一客魚生飯,一份前菜沙律,仲有一杯飲品🥤三色魚生飯入面有4塊三文魚、4塊北寄貝、4塊帶子,收到個飯果時我直頭感到驚訝,因為本身冇抱有好大期望😂 始終呢個商場俾我感覺係food court😂 點知!!個飯真係好高質,刺身新鮮,帶子夠甜,北寄貝夠爽唔爛,三文魚又唔會切到薄薄一片。雖然刺身唔係厚切,但份量真係好充足!!!🤤 飯入面仲加咗飯素同豉油撈好,唔係普通白飯/醋飯,真係好有誠意呀!!重點係連個前菜沙律都好好味😋 蟹子又多,沙律醬又唔會多到浸哂菜膩口🤤🤤🤤 性價比真係好高😋 下次就試你個壽司定食先🍣其實佢都算多飲品選擇,凍熱飲又同價👍🏻 但因為唔想飲太多凍野,所以大熱天時都揀咗熱飲🥵 蜜桃紅茶不過不失,唔會好甜,但又唔會冇味😂 用黎食飽飽解胃消濟剛剛好~

$68 三色魚生飯配熱蜜桃紅茶☕️

2020-06-30