2020-02-26
雖然最近大家都唔太敢去打邊爐,但實在太耐無食好想食。所以同家姐選擇午餐時段食,少人啲亦安全啲。其實之前都未聽過日牛,見佢有咁多分店,就膽粗粗去試吓。佢午餐有分定量同任食雞牛豬,我叫左108既任食set,加一後大概120。我幾鍾意一人一鍋既idea><可以唔洗同人拗食咩湯底haha 我就揀左壽喜燒,佢會附送一隻日本蛋比你。肉方面,有雞牛豬,豬肉係好岩打邊爐嗰啲薄身質地,唔怕煮唔熟,亦唔un! 牛肉就比較瘦,比較少脂肪嘅,好唔好就見仁見智。材料方面,選擇唔算多,但質素唔錯,亦衛生,岩主要想黎食肉加少少配料既人。比較傷心係無餃子,丸類,但佢有啲未見過既玉子芝士蟹柳方塊等等,都幾有趣。蔬菜類都有幾多選擇!! 飲品有汽水機自己湛,另外都有咖啡機,熱水茶包比你用。最愛就係有Frozen yogurt 食!!!有原味同士多啤梨2隻味,我鍾意吱多多原味加少少士多啤梨hehe happy!有機會會再食!
有機會會再食!