2017-07-15 693 瀏覽
過開黎尖沙咀開工,係茶記又無位,亂打亂撞,估唔到漁牧午巿都有得食。之前黎食開晚巿,佢既川菜同埋辣嘢都好正!唔知午巿又會點呢?睇過個價錢牌,又幾抵食,茶記價錢的客飯,只係五六十一個SET,有埋嘢飲,都可以一試。青瓜雲耳炒鮮魷套餐想要清清地,咁食呢個都唔錯。食起上黎味精味又唔多覺,我諗想要健康既女仕們係比較啱食呢個套餐。因為食材都係菜類為主,味也不會太濃。鴛鴦酸豆角肉沫套餐想要重口味,可以食呢個。啱晒大男人,因為夠晒味濃,都有著川菜的特式。微辣,有著惹味的肉碎,加上了豆角,酸酸辣辣的,配上兩三碗飯都得。咖喱牛根腩套餐呢個係我覺得最好食的。因為夠晒香濃惹味,同埋辣度都啱啱好。份量都唔細,同啲飯係分上。入面既牛筋及牛腩都有好多舊,牛腩都夠晒腍,唔會鞋,啱晒口味!

青瓜雲耳炒鮮魷套餐

鴛鴦酸豆角肉沫套餐