2020-10-11 838 瀏覽
1010帶家母幫襯活一鮮 由於冇卜位關係早早去 六點幾去到 啱啱開門冇耐 唔使等但佢就問我地七點半交枱得唔得 應該好多人卜咗佢鋪頭細細但座位之間唔會太逼一入去員工就幫我地斟茶遞水,而且送咗枝蘋果汁過我地,可能今日先有佢有三張頁menu加本特色推介並drink menu由小食,壽司,刺身,炸物以及熟食等,咩都有,睇到花多眼亂,都唔知揀咩好好彩大menu有兩個壽司拼盤,啱哂有選擇困難症嘅我一於叫其中一個啦,有十二款壽司,$148。海膽同蟹膏好鮮甜,其他都好好。另外叫咗個魚生丼,軟殼蟹卷,牛肉烏冬,鹽燒鯖魚。壽司飯暖暖地甜甜地好好食,魚生好鮮甜除咗壽司,佢炸軟殼蟹卷同炸蝦卷都好好食,值得推介。燒鯖魚唔會太咸,好juicy,幾好。不過牛肉烏冬就爭啲,可以唔試。而且唔叫佢都夠飽整體黎講係好高性價比,圍返都係百幾蚊人頭咁 食元氣都唔止呢個價啦 而且佢員工好nice 好勤力 成日經常幫我地斟茶最後雖然位置幾偏 但都好full 過去食記得Book位喇,咁就唔使排隊,又食到高質平價壽司喇
1010帶家母幫襯活一鮮
由於冇卜位關係早早去 六點幾去到 啱啱開門冇耐 唔使等
但佢就問我地七點半交枱得唔得 應該好多人卜咗
佢鋪頭細細但座位之間唔會太逼

佢有三張頁menu加本特色推介並drink menu
由小食,壽司刺身,炸物以及熟食等,咩都有,睇到花多眼亂,都唔知揀咩好

好彩大menu有兩個壽司拼盤,啱哂有選擇困難症嘅我

另外叫咗個魚生丼,軟殼蟹卷,牛肉烏冬,鹽燒鯖魚。
壽司飯暖暖地甜甜地好好食,魚生好鮮甜
除咗壽司,佢炸軟殼蟹卷同炸蝦卷都好好食,值得推介。

燒鯖魚唔會太咸,好juicy,幾好。
不過牛肉烏冬就爭啲,可以唔試。而且唔叫佢都夠飽

而且佢員工好nice 好勤力 成日經常幫我地斟茶

最後雖然位置幾偏 但都好full
過去食記得Book位喇,咁就唔使排隊,又食到高質平價壽司