2021-04-25
見新開冇幾耐,就試下先,本來第一次行過唔駛等位,點知兜個圈返黎已經好多人喺門口,要等4張枱。menu分左幾類:咖哩/燒咖哩,烏冬,丼飯,小食,野飲。 見佢有門司港燒咖哩,2人都忍唔住要試,叫左1個吉列豬扒,1個牛油燒雞。 所謂既燒咖哩其實係咖喱飯再加芝士上去焗,都幾香,不過個飯底就唔算好多,薄薄一層,相比下餸既份量就算多,仲有粒好靚既温泉蛋tim😍咖哩可以揀甘口或辣,整體正常水準,以呢個價錢黎講都幾抵食。 另外仲叫左個3色玉子燒同日式炒雜菜,玉子燒就偏少,得3粒仔,上面有唔同醬,味道都ok, 蛋幾鬆軟,但我覺得呢個唔抵食, 炒雜菜就正常野。服務:可能新開,人手唔算好多,我地坐低左一陣都冇人理我地,隔左一段時間門口安排座位個姐姐先見到我地on居居咁,就過黎同我地講menu喺枱下面個位,自己畫,都方便。衞生:見係用日本牌子既消費劑噴枱先抹,感覺都乾淨泊車:可以泊黃埔花園二期
衞生:見係用日本牌子既消費劑噴枱先抹,感覺都乾淨
泊車:可以泊黃埔花園二期