2022-06-14
做嘢做得攰攰地 又係時候獎勵吓自己😂K小編成日lunchtime 行過呢間餐廳都好想入去試吓 奈何次次都冇去到🙈但今次終於說服到同事一齊去🥳🥳🥳見到佢既menu就每樣嘢都想食🫣可惜得兩個人….入到去發現原來佢有兩間房係塌塌米既房 不過已經有人坐左😫唯有下次再去啦日本吉列拼盤🍤配自家製醬汁蕎麥麵🍱 (套餐:$106,單點:$95)天氣甘熱叫個冷蕎麥麵食下都幾好 套餐係會包左前菜、時令小食、餐湯同埋主食👍🏼今日既前菜係凍豆腐伴柚子汁,酸酸甜甜幾開胃😝小食係泡菜就正常水準 而湯係麵豉湯入面仲有好多料😍吉列拼盤就有炸蝦🍤炸魷魚圈🦑同埋炸池魚🐟每樣野都好出色 鬆脆得來又唔會太厚粉而且更加唔覺得油☺️尤其個炸魷魚圈都仲係好Q 彈😂有時出面果d係會淋哂🤷🏻♀️蕎麥麵配埋佢哋個醬汁真係好岩天氣熱嘅時候食 有一種清爽嘅感覺🌬日本滑蛋吉列豬扒定食(套餐:$98,單點:$85)話說menu上話佢係招牌推介所以就一試☺️前菜小食餐湯都一樣 不得不講佢係豬扒真係炸得好好👍🏼皮薄而且又脆 同埋咬落去都有肉汁 唔會乾爭爭🤤每一啖飯都配埋d滑蛋🍳果啖飯真係好好食😋PS:員工都好友善同埋好主動甘斟茶
日本吉列拼盤🍤配自家製醬汁蕎麥麵🍱
(套餐:$106,單點:$95)
日本滑蛋吉列豬扒定食
(套餐:$98,單點:$85)
PS:員工都好友善同埋好主動甘斟茶