2017-11-22
之前一直都想試呢間嘅晚餐,但唔係因為食物吸引我,而係有主菜買一送一同埋半價優惠呢樣吸引到我!好了…最終我都嚟試咗,首先響開飯apps度book咗位先有以上嘅優惠,我哋揀咗8點半時段,因為之前時段已經full booking了…入座後,打開餐牌發現,原來主菜買一送一只係得三四款選擇,而且係單點,相反佢哋嘅set dinner就抵啲,因為包埋餐湯沙律飲品,其實如果唔想成個set食嘅話,單點係抵嘅,我見在場都多人單點食品再另外飲品,不過我哋最後都決定嗌set我哋嗌咗黑松露帶子芝士燴飯同牛排,主菜味道其實幾好,湯就係紅菜頭湯,味道怪怪,沙律係雞肉沙律,但我哋一致認為個沙律超級唔好食,普通嘅凱撒沙律仲好啲!飲品反而令我哋有啲驚喜❤我哋加28蚊嗌咗特飲,士多啤梨同芒果味,超讚👍好清甜👍唔似勁加糖水嗰啲!下次我都會再嚟,不過會選擇主菜買一送一再另加飲品!
下次我都會再嚟,不過會選擇主菜買一送一再另加飲品!