2024-04-11
呢日路過尚德呢間翠華, 想食個快飯就入左黎~ D 位都坐得幾舒服, 因為唔算多人,我地都可以坐到卡位~ 睇完餐牌我地就叫野食, 我地叫左個神之叉燒飯, 同埋鐵板晚餐, 我地揀左辰3西冷配紅酒汁, 佢呢個西冷寫就話薄西冷,但其實個size 同厚度都好令人滿意, 仲要加埋D 紅酒汁, 真係一流! D 汁倒上去個鐵板度炸炸聲, 另外仲有湯同包同埋野飲, 我地叫左羅宋湯,都好足料, 同埋夠酸!西冷食落去肉質都唔錯,仲好有牛味, 真係值得推薦! $83 有咁多野食都幾抵! 另外我地仲叫左濃情奶茶, 呢個係有少少白酒成份再溝埋落奶茶度, 飲落好順, 唔會好重酒精味, 同埋估唔到兩者都咁夾! 另外佢個神之叉燒飯好好食! 叉燒肥瘦分明! 食落啖啖肉, D 蛋又正! 我地另外仲叫左個蛋撻一齊食!大滿足!