2023-10-16
最近去咗灣仔香港諾富特世紀酒店嘆Buffet 🥳價格親民好抵食🫶🏻依家做緊「東瀛の味自助晩餐」,主打多款日式美食,仲有即開生蠔🦪同埋冰鎮鱈場蟹腳添。只要「like」酒店 社交平台👉🏻就可以享有 55折優惠💗折實價:星期一至四$422;星期五至日丶假日及假日前夕 $448🤩超抵食!我就最鍾意有即開生蠔🦪細細隻都好有鮮味🫶🏻每次每人最多攞兩隻,但係唔使排隊,唔覺唔覺我都食咗幾多喎😆冰鎮海鮮有鮮甜鱈場蟹腳丶青口丶海蝦丶翡翠螺等等。刺身都Good ~最鍾意大大隻帆立貝,彈牙鮮甜,必吃呀,仲有燒牛肉丶蟹粥丶原條蒸魚都正。日式料理選擇多!有多款即燒串燒丶海膽茶碗蒸🫶🏻丶肥牛炒烏冬等。仲有以作炭入饌嘅美食,包括竹炭炸蝦天婦羅、即製竹炭煙燻飯糰同埋竹炭雪芳蛋糕,夠晒特別。最後點少得甜品呢!見到有多款日式甜點,仲有朱古力噴泉,必吃👉🏻Movepick 雪糕🍦仲有成4款口味添,最後食咗幾杯,超滿足。
最後點少得 甜品呢!見到有多款日式甜點,仲有朱古力噴泉,必吃👉🏻Movepick 雪糕🍦仲有成4款口味添,最後食咗幾杯,超滿足。