2009-07-03
好味!! + 服務態度好好!我地一行6個人加一個小朋友去食~因為我地一定要坐indoor,佢地安排我地去左佢地呢間本店斜對面既分店既2/f食~ Exactly same menu as Jaspas, 不過我唔記得左呢間branch既名了...地方都幾闊落,好好坐~燈光暗暗地,對於係沙灘玩左成日既我地來講,真係一個令人好快訓得著既環境~不過嘢食一來到就成個人精神晒了~我地order左一個2人set dinner,再加其他dishes:2人set dinner1) Cheese dice green salad >> good as starter(2) 炸墨魚 >> fresh!(3) 南瓜risotto >> 個汁好一流! 比闊條面好味!(4) Cheese闊條面 >> cheese味好重,比較"nau",但係都正正合晒我既胃口(5) 2杯coke(6) 2個ice-cream >> *vanllia ice-cream會有chocolate jam topping架!而且個topping仲有少少lum
我地一行6個人加一個小朋友去食~
2人set dinner:
(1) Cheese dice green salad >> good as starter
(2) 炸墨魚 >> fresh!
(5) 2杯coke
(6) 2個ice-cream >> *vanllia ice-cream會有chocolate jam topping架!而且個topping仲有少少lum酒味,推介!
另叫:
(7) 意大利雲吞 green salad >> 個人勁鐘意意大利雲吞,而且我地6個大人分都夠分
(8) Chicken Fajitas (with 3 kinds of sources! great!)
(9) Baby Ribs (half) >> GREAT sources! 我鐘意佢啲肉比其他餐廳既多啲,"lum"啲~
(10) Pepperoni Pizza >> 小Matt最愛! 好正宗既意大利pizza! 薄皮脆邊味道又good!