餐廳: 誠記
資訊:

2019-01-30 449 瀏覽
小編今日又黎呢度食午飯,皆因抵食最適合我D唔捨得食既同事,有陣時會唸人生在世要對自己好D,當然唔係話叫你日日大豪客甘去食啦,但一星期起碼要食兩餐好D都唔過分吖?今日陪同事黎呢度食,當然要講好味既沙爹一定係永順,但山長水又遠確實唔可以平日返工日子去,唯有黎呢度頂下癮好過冇啦!雖然水準冇永順甘高但勝在價錢非常抵,3餸都ONLY 33元渣,去邊度揾吖!另外呢度D阿姐真係民間高手,每碗麵唔同餸都可以一字不漏記得曬,真心佩服!當然沙爹味就唔係話極度濃郁但都可以接受既,墨魚頭好味道同埋唔係好多度有得食,可惜呢度冇一丁否則應該會更正!
當然沙爹味就唔係話極度濃郁但都可以接受既,墨魚
沙爹麵3餸
2019-01-29