2022-04-03 579 瀏覽
📍Beard Papa’s 唔知道大家鍾唔鍾意食泡芙 次次路過都會俾佢啲香味吸引住(*ˉ︶ˉ*)♥️♥️🫶🏼包括今次!見到有綠茶同埋原味combo就即刻諗都冇諗就買咗返屋企♪( ´θ`)ノ🍞原味吉士口味泡芙原味在家一定食得多啦 都係基本咁好味💕 而且有好多cream 完全無慳~ 個人覺得佢好食過西樹(´・Д・)」🍵抹茶口味泡芙第一次食beard papas嘅抺茶口味✨🥰無諗過咁濃抹茶吉士味 有啲似Haagen Dazs嘅綠茶雪糕🍦Highly-Recommended~ 原味(3個)+抺茶(2個)= $105~🍵✨🧔🏻‍♂️Beard Papa’s 有太多分店啦~ 我就淨係擺我果日買嗰間喺度俾大家參考一下🫶🏼🫶🏼✨地址: 沙田沙田正街18號新城市廣場3期1樓一田百貨ST-01-004號舖——————-而家疫情嚴峻 bookmark咗先 盡量留喺屋企抗疫啊🥰🥰
📍Beard Papa’s

🍞原味吉士口味泡芙