2023-10-30 1215 瀏覽
泰式咖喱炒蝦相信唔少人出去食飯,好唔鍾意叫蝦,因為要自己mok 殼,整到成隻手都污糟晒,但係呢一度幫你處理好,你係唔需要自己親手整,就咁食就得。佢嘅泰式咖喱唔係好辣,非常惹味,咖喱汁仲有蛋,配埋蒜蓉包食一流!蒜蓉包蒜蓉包焗得脆脆,蒜蓉味,雖然唔係好多,但係有好多炸蒜喺面😋蟹肉炒粉絲粉絲炒得都好乾身,仲有唔少嘅配料,蟹肉就少咗啲😗泰式炒飯炒飯有少少濕,但係味道都還可以燒豬頸肉極力推薦食豬頸肉,呢度嘅豬頸肉比起外面嘅串燒店更有燒烤嘅味道,配埋豬頸肉汁,非常美味!❤️❤️泰式炒通菜通菜用咗辣椒同蒜頭去炒,有啲辣,但係都非常美味🌶️😋芒果糯米飯第一次食糯米飯係熱辣辣,芒果凍凍的,冰火交集,加埋椰汁四重口感😝😝😝非常值得一試!叫咗咁多餸都係$442,除翻我哋四個人食,每人都係一百幾蚊,非常抵👍👍👍
泰式咖喱炒蝦

蒜蓉包
蒜蓉包焗得脆脆,蒜蓉味,雖然唔係好多,但係有好多炸蒜喺面😋

蟹肉炒粉絲
粉絲炒得都好乾身,仲有唔少嘅配料,蟹肉就少咗啲😗

泰式炒飯
炒飯有少少濕,但係味道都還可以

燒豬頸肉

泰式炒通菜
通菜用咗辣椒同蒜頭去炒,有啲辣,但係都非常美味🌶️😋

芒果糯米飯