2021-05-05 89 瀏覽
印象中去親新蒲崗都係去搵親戚😂 今次又要拎野俾佢,就順便係附近食埋飯,原來新蒲崗同黃大仙都幾近🙈•泰式烤魚🐟 $60可以揀倉魚或者黃花,我揀左黃花一上枱真係嚇親,無諗過仲有火🔥 真係好吸睛👀 不過條魚唔係得個樣家,味道都好好! 👍🏻 個皮燒到好脆,啲肉又好滑,好好味😋•泰式札肉雞絲金邊粉 (細) $31呢度大部分既麵同飯都可以揀細或者正常size,岩哂人少但又想樣樣都試下既我地😌船麵湯底濃郁又唔咸,細細碗但好多餸🥰•泰式海南雞飯 $34啲雞好嫩,雞皮係脆,唔油😍最怕食啲又凍又油既雞,好彩呢間做得好好!•泰式炸魚餅 $34個人黎講係唔好魚餅,因為我真係好怕啲葱呀個啲香料🙅🏻‍♀️然後肥仔男友就一口氣自己掃哂,係我仲影緊相既時候,佢話,你食唔食呀?得返一件What?! 😭雖然我唔太好者,留返件我試下都好掛🥺•咸檸七 $16最近好鍾意飲😂 不過呢間個檸檬唔係好夠咸,但係抵飲既呢間都幾抵食,比一般泰國野算平,兩個人食都唔駛兩舊,唔怪得甘多人叫外賣!

•泰式烤魚🐟 $60
可以揀倉魚或者黃花,我揀左黃花

•泰式札肉雞絲金邊粉 (細) $31
船麵湯底濃郁又唔咸,細細碗但好多餸🥰

•泰式海南雞飯 $34

•泰式炸魚餅 $34
What?! 😭雖然我唔太好者,留返件我試下都好掛🥺

•咸檸七 $16
最近好鍾意飲😂 不過呢間個檸檬唔係好夠咸,但係抵飲既