成棟創興廣場都係餐廳,食飯時間預左要排長龍搭𨋢。平日7點半黎到,差唔多滿座,所以最好訂位。座位都幾闊落,張枱夠晒大放火鍋料。我地食每位$268象拔蚌海鮮餐,可以揀特選湯底:川芎天麻大魚頭鍋 或 馬來喇沙大頭蝦鍋,因為屋企人唔係個個食辣,就揀左大魚頭鍋,都幾足料,藥材味重,感覺養生,我唔識食魚雲,不過屋企人就食得好滋味!套餐主打係象拔蚌,最岩一蚌兩食,蚌身做刺身,脆嫩又鮮味,至於蚌膽就淥熟再切細件,一樣鮮味濃郁。海鮮拼盤仲有幾款海鮮,樣樣都好新鮮又乾淨,份量適中,每款食一件已覺得好豐富。鮑魚已經洗淨內臟同埋一開三方便進食;其中有款大蚌好好食,大隻厚肉但又唔會韌。另外仲有蠔,螺,扇貝,斑片。火鍋配料方面以下幾款比較推介。因為打邊爐手口都唔得閒,所以冇一一影相~-丸類選擇好多,芝士丸海膽丸係好食不過開始厭厭地,芝士雙響丸就未食過,形狀似一對孖潤腸,其實都係芝士餡,不過打孖上,幾過癮可以一試。-雞子夠晒大粒飽滿,加分👍🏻-各款牛肉質素都唔錯,特別係安格斯牛小排,肉味濃,油脂適中。-其他火鍋店好少有大魚頭供應,阿媽都話街市買魚頭唔平,難得呢度可以任食!-牛⻣髓滑嘟嘟吸湯汁一流,如果配合較濃味既湯
成棟創興廣場都係餐廳,食飯時間預左要排長龍搭𨋢。

-雞子夠晒大粒飽滿,加分👍🏻
-牛⻣髓滑嘟嘟吸湯汁一流,如果配合較濃味既湯底應該好正。
-墨魚滑新鮮彈牙!

不過要彈既係鴨血淡而無味,有d失望。

罐裝飲品,雪糕雪條當然都係任飲任食。我最鍾意雪米糍,不過只得雲呢拿味。

任食2.5hrs,有海鮮拼盤,加上環境同服務都ok, $300有找算係抵食!