2019-11-07 36 瀏覽
座位多 位置闊落 職員落單速度快 價錢方面比同區嘅比較平 一坐低之後見到menu 好多都好吸引 但第一餐早餐係一個美好嘅一日嘅開始 緊係要食夠啲 所以同朋友一齊叫左個車仔麵 車仔腸粉 仲有泰式燻蹄車仔麵 叫左河粉 冬菇 時菜 墨魚鬚 魷魚 玉米豬肉水餃 胡椒豬肚湯底+$8 估唔到份量勁多 雖然嗌左唔粉餸但估唔到會有咁多 飲落個湯底都幾足料 仲有幾舊豬肚🙈 豬肚唔會好韌 岩岩好 冬菇幾入味 墨魚鬚同魷魚有啲似樣🤣但食落去口感唔太一樣 水餃比起平時食個啲大粒少少 幾好食 車仔腸粉叫左鹵水雞翼 蘿白 豬皮 墨魚肉春卷平時食腸粉好少會叫咁多配料一齊食嫁 依樣野對我地黎講少見 同埋幾特別歲鹵水雞翼好入味啲肉唔會overcook 蘿白好鮮甜 唔會起筋 豬皮有咖哩味 吸哂啲咖哩汁 仲keep到彈牙嘅口感 墨魚肉春卷食落肉魚蛋多啲 泰式燻蹄份量都幾多下 幾開胃 酸酸地又辣辣地 幾好 佢每片燻蹄都係厚切 食落口感好豐富下次再黎食要試埋佢地其他嘅菜式 因為樣樣都吸引我搞到我好想食呀 聽住啲入面廚房啲鑊氣小炒啲聲真係好正好吸引🥰🤤
座位多 位置闊落 職員落單速度快 價錢方面比同區嘅比較平

車仔麵