2020-09-25 22 瀏覽
今晚響旺角食晚飯,見到一間有懷舊感覺既車仔面,門口竟然有鐵閘,令我諗返起細個時食車仔麵既情境,於是入去試下😌入到去環境好舒適,坐得好舒服,而且衛生做得好好,有懷舊感覺既同時,地方又乾淨,呢樣已經值得加分👍🏻👍🏻我同朋友入到去叫左兩個車仔麵,兩個小食同港式樽仔奶茶😋😋🌟招牌車仔麵 $58豬大腸做得好出色,入面乾淨,又夠厚,滷水汁好入味,必食👍🏻👍🏻👍🏻除此之外,仲有辣魷魚🦑,豬紅,辣豬皮,雞翼,雞翼尖,滷水蛋,辣魚蛋,勁抵食,咁樣配搭真係一碗真真正正既港式車仔麵😋😋🌟碗仔翅 x 吉列炸蠔碗仔翅係我細個時最鍾意食既其中一樣小食,呢個咁大碗,仲要勁足料,都只係$20,除左價錢平,足料,調味都做得出色,都係必點既小食😋😋吉列炸蠔,外脆內多汁,即叫即炸,蠔肉新鮮,真係好好食,$25已經有5隻,都係其中一個必點既小食😋😋🌟樽仔奶茶樽仔奶茶,沖得唔苦澀,奶味唔會搶過茶味,茶味濃,無冰既凍奶茶係最好,唔會令到奶茶變淡,真係好好飲👍🏻👍🏻

我同朋友入到去叫左兩個車仔麵,兩個小食同港式樽仔奶茶😋😋

🌟招牌車仔麵 $58
招牌車仔麵