2023-04-18
🍔 #觀塘 #MooMoo 又到十二點🕛番工番到發開口夢呆呆滯滯既時候💤最想就緊係有個可以大飽口福既野食填補依刻番工空虛既心靈🤤依次黎到依間Moo Moo Cafe🍔佢地主打美式漢堡😎但又有提供沙津😎最適我依啲食完又唔想肥既美女😎(講笑)但佢身處既地方真係唔話得😙係正觀塘中間既中心食飯地帶😎仲要有勁型格既暗黑色系外牆同裝修😎真係勁sharp醒同chill啊😎食完之後心情滿足差足電繼續努力工作啊💪🍄🐮 白菌之堡 ($65.0)跟餐 細沙律&汽水 (+$15.0)包如其名😚你見到佢白雪雪咁😎個啲就係濃厚既黑松露醬🤪加埋濃濃既牛肉同埋非常軟熟既麵包😙食落去超juicy😇個啲醬同個包係勁夾😎推薦!🧀🐣 爆芝雞堡($68.0)依個雞堡叫得爆芝雞堡😎當然就係佢個塊爆到七彩既雞扒餡啦😳咬落去個一刻超級大大大滿足🫨(重要事情講三次)😍佢舊雞扒啲芝士係會係個雞扒肉到滲出黎🫨絕對係視覺同味覺既一大盛宴啊🍔🐥🥗 雞沙律 ($52.0)食完啲咁邪惡既野😅係時候做番一個每個pt心目中既乖乖女😎我今次揀左意大利醋同佢有少苦苦地既菜mix埋一齊又出奇地又幾mix同夾喎😎沾一沾啲醋個菜苦味完全辟曬🫡加埋大大啖雞肉😎你
🍄🐮 白菌之堡 ($65.0)
跟餐 細沙律&汽水 (+$15.0)
🧀🐣 爆芝雞堡($68.0)
🐥🥗 雞沙律 ($52.0)
食完啲咁邪惡既野😅係時候做番一個每個pt心目中既乖乖女😎我今次揀左意大利醋同佢有少苦苦地既菜mix埋一齊又出奇地又幾mix同夾喎😎沾一沾啲醋個菜苦味完全辟曬🫡加埋大大啖雞肉😎你唔食上面個啲 就咁食依個都絕對勁滿載而歸🐣個肚都即刻大隻左🫡