2022-11-06 127 瀏覽
小妹講起炸雞🍗令人聯想到就係韓國🇰🇷炸雞🍗的確令人一食難忘😍 小妹同豬今日要尋找韓國味道🤗 知道呢度開咗間sodam chicken,梗係要一試 啦~呢間餐廳🍴位於銅鑼灣興耀街, 係時代廣場出口行約10分鐘,都算好方便☺️ 餐廳安排咗卡位比小妹坐😌 坐得幾舒服,重點係坐既位置正正望住餐廳既電視📺 一直播住韓國男女團,睇住黎食特別開心🥳 食物上菜速度好快👍🏻🍗🍕🥗🍜炸雞 + 焗雞 + Pizza + 小食放題呢度全部雞都係無骨雞可以啖啖肉😋 炸雞控可以盡情開懷大食😆👍🏻而且呢間炸雞皮好脆,唔會覺得好油膩,平時唔係好食炸野既朋友仔,必定忍唔住要瘋狂繼續叫🤭小妹檸檬柚子炸雞🍋,因為呢款炸雞🍗既柚子蜜好香甜+濕潤,同炸雞嘅香脆好夾😙除咗炸雞🍗仲有其他小食可以叫~Pizza雖然細細件,但起碼止到口癮,又唔會霸住個胃🍕又可以叫其他野食🤪當中仲有凱撒沙律🥗紫菜薯條🍟水冷麵,泡菜,韓式辣拌海蜇等😋非常豐富~小妹就叫咗無酒精飲品,叫咗杯菊花蜜特飲,不得不讚飲品既擺盤,非常有趣🤩 第1次飲加入梳打水嘅菊花蜜,味道唔會太甜~呢杯菊花特飲夾咗一個菊花髮夾做裝飾🤣 最搞笑係用隻杯好似湯碗🥣咁大,好大杯~而青蘋果梳

🍗🍕🥗🍜炸雞 + 焗雞 + Pizza + 小食放題

小妹就叫咗無酒精飲品,叫咗杯菊花蜜特飲,不得不讚飲品既擺盤,非常有趣🤩 第1次飲加入梳打水嘅菊花蜜,味道唔會太甜~呢杯菊花特飲夾咗一個菊花髮夾做裝飾🤣 最搞笑係用隻杯好似湯碗🥣咁大,好大杯~而青蘋果梳打🍏味道不錯😌好飲😙