呢間燒味店平時見奶奶會成日買手撕雞外賣返黎食, 今次試下食燒味飯先, 可能6-7pm放工時間, 餐廳裡面都頗多食客, 見到外賣自取有優惠, 於是決定外賣自取返屋企食, 外賣神速咁快, 唔洗5分鐘已經拎得😁叫左一個叉燒飯同埋海蜇手撕雞飯, 仲有是日例湯: 青紅蘿蔔粟米湯。叉燒半肥瘦岩岩好, 食落口肉質一d都唔鞋, 仲有少少半透明嘅肥膏啫喱, 超級嫩滑, 肉汁好香, 最緊要係叉燒燒到有燶邊, 我最喜愛😆😆海蜇手撕雞飯份量都幾多, 海蜇本身口感爽脆, 冇乜味道, 搭配左芝麻醬同埋芝麻調味, 加埋手撕雞啖啖肉好滑, 口感非常好, 炎炎夏日, 食呢d涼拌就岩哂, 白飯沾上手撕雞雞油, 非常易入口👍如果下次路過裡面有位, 又唔太多人, 想試下堂食, 對四寶飯同埋豬手都感興趣😋