2023-01-21
am.pm 地址: 油麻地彌敦道560譽發廣場地下B舖#yauyau_油麻地呢一間小食店係我行旺角見到佢有周年紀念,做緊$10塊疏乎厘於是行過去買嘢,我唔知佢個周年紀念做完未,但係大家最好去買完先,跟住去周圍行返半個鐘頭街再返去就有得食。🍮🍮疏乎厘 $30/3呢個價錢認真抵食,雖然等咗好耐,但都係值得嘅,疏乎厘冇因為特價偷工減料,蛋味依然好重,可以做到疏乎厘嗰種軟滑嘅空氣口感,面上面嗰啲cream同埋糖霜都冇太過甜,冇冚住疏乎厘本身嘅味道,調味同份量控制做得好好,唔會一時失手沈多咗。味道: 3.8/5番兜: 3.5/5#油麻地美食 #美食 #好吃 #instafood #foodstagram #foodphotography #yummy #foodiehk #hkfoodie #foodie #igfood #hongkong #hkfood #油麻地甜品 #甜品 #疏乎厘 #ampm
地址: 油麻地彌敦道560譽發廣場地下B舖
#yauyau_油麻地