2021-01-06 1406 瀏覽
今日終於約到朋友一齊來試下呢到既自助沙律吧。我地喺午餐時段來食,主菜有飯、意粉同扒等等選擇。🧡美國安格斯牛扒無諗過主菜牛扒會咁大塊,而且賣相都幾靚,表面煎到微微焦香好吸引,相信女仔食既話食完成塊都已經飽哂。牛肉脂肪比例唔多亦都少筋腱位,所以食落真喺啖啖肉好滿足。🧡海蝦蕃茄意大利飯成個飯的蕃茄味都好濃郁,每粒飯粒都被蕃茄汁包圍的感覺,口感濕潤又開胃。海蝦食落雖然無咩鮮味,但好在肉質彈牙無發霉,而且都幾大隻。🧡自助沙律吧約有十多款唔同口味的沙律和甜品任君選擇,當中亦都有幾種冷盤火腿可以揀。整體來說,食物味道同質素都對得起價錢,加上refill的速度都算幾快,出去攞過幾次食物都好少遇到有空盤的情況出現,所以當日假日都吸引左唔少家庭一家大細去食,需要等位。

🧡美國安格斯牛扒

🧡海蝦蕃茄意大利飯