2018-10-23 659 瀏覽
Honey生日正日都要被腦細捉住OT,打亂晒我原本plan左的節目!唯有就佢係佢公司附近食,佢鍾意食pizza,但偏偏觀塘選擇唔多,好彩都搵到呢間樓上pizza店。上到去佢竟話就黎last order,好彩honey都趕得切,唔駛買外賣返屋企慶祝。佢黎到即刻叫左個2人餐,有1個pizza、1個pasta同2罐飲品,肉食男當然揀meat lover pizza,裡面有辣肉腸,平時食既辣肉腸係唔辣,呢到的係堅辣,加上佢即焗出黎,仲辣,所以好似隊長勁怕辣的要留意,不過個pizza就好足料,d料鋪到去餅邊,絕無扼秤!因為last order關係,pasta都無咩好揀,所以揀左mac cheese,但由於食完個8吋pizza都已經好飽,只食到1/3個pasta就要打包,其實即場食就好食好多,因為熱辣辣,芝士勁多,芝士狂一定鍾意!$208一個2人餐,雖然選擇唔多,但份量好足,抵食過pizza xxx啦!
慶祝紀念
生日