2017-03-01 1326 瀏覽
今日同朋友嚟咗荃灣呢間日式放題,一坐低有好多款唔同嘅食物已經好興奮,除咗平時一定會有嘅刺身,仲有比較少見嘅磯燒海鮮料理。飲品選擇都幾多!👍🏻一坐低就梗係叫刺身啦,呢度嘅選擇都算多,三文魚同埋甜蝦嘅質素都唔錯,仲有新鮮鱸魚同埋油甘魚,食落口都幾鮮甜,不過最鍾意都係甜蝦所以我叫左好多次😍雖然海鮮嘅選擇唔多,但都幾好食,個人最鍾意食嘅就係燒垷,放落報道燒到佢啱啱開口,再加少少清酒就食得啦👍🏻 另外我超鍾意食燒菠蘿,佢呢度啲菠蘿好大舊好甜,所以燒完咬去超多汁,放題食咁多野食到濟嗰陣食返幾件就岩!另外最驚喜嘅應該就係呢條鹽燒鯖魚,加少少檸檬汁,咬落去啖啖肉,都幾高質👍🏻另外叫咗啲小食例如一口牛,調味幾好,肉質都嫩,如果熱返少少就更加好🤤 總括來講,放題可以食到咁多野,質素又唔差,上菜又上得快,冇漏單,下次會再戰!

飲品選擇都幾多!👍🏻