午飯時間同朋友一齊喺荃灣西站附近,想搵間快靚正嘅餐廳醫肚,行過呢間韓國🇰🇷小店,記得好耐之前嚟過,味道唔錯,咁就決定同朋友入去開餐😆我哋叫咗 $98 嘅 Grilled Marinated Beef Boneless Chuck Flap + LA Beef Short Rib + Rice set,同埋 $88 嘅 Spicy Soft Tofu Seafood Stew + Rice, 全部 share 嚟食 😆「豆腐海鮮湯」先上,滾熱辣👍,味道濃郁,豆腐好滑😋,辣辣哋好開胃😋。燒牛肉好有牛味,仲可以用生菜包住米飯、牛肉、生蒜頭🧄、辣椒🌶️ 、甜辣醬 一齊食,好有韓國🇰🇷風味,好食😋真係簡單好食嘅一餐,仲係街坊價錢添😆

真係簡單好食嘅一餐,仲係街坊價錢添😆