2024-01-21
📍港島海逸君綽酒店 ⭐️抵食自助餐 即開生蠔、蟹腳最近突然之間有一日好想食自助餐🤣呢一間嘅自助餐性價比好高!上網預訂就有優惠價,已經包埋+1,抵到爛!🤩平日午市:$343假日午市:$424用餐時間:12:00-14:30仲要有即開生蠔、蟹腳、各類海鮮、鮑魚、厚切刺身、片皮鴨、freeflow啤酒、movenpick雪糕⋯⋯呢啲都係我覺得比較吸引嘅菜式!同埋都幾好食😋性價比好高!佢嘅海鮮有生蠔、長腳蟹、凍蝦、翡翠螺同青口。入面我淨係食咗生蠔同長腳蟹,比較抵食!🤭生蠔好新鮮!長腳蟹就一啲啲,有啲冇咁有鮮味,雪味比較重,但大部份都好食嘅!另外,仲有刺身、天婦羅、燒味、點心、烤物、燒有骨牛肉、燒羊脾、粥粉麵飯、沙律⋯⋯🤤總之中西日料理齊晒!佢嘅甜品款式都真係好多。同埋都幾有誠意!對於我呢啲勁鍾意食甜品嘅來講🤣真係不得了!特別推薦佢嘅movenpick雪糕,有12種味,我每隻味都攞咗細細球試吓~之後揀最鍾意嘅,仲可以叫佢整塊Q餅夾住!😋呢一個價錢呢個質素我覺得真係非常之抵食!仲要佢refill嘅速度好快!收碟都係好迅速,附近就會有個職員喺度。仲要有個海景對住食,食咗個零鐘已經飽晒🤣剩低仲可以,慢慢
平日午市:$343
假日午市:$424
用餐時間:12:00-14:30
呢一個價錢呢個質素我覺得真係非常之抵食!仲要佢refill嘅速度好快!收碟都係好迅速,附近就會有個職員喺度。仲要有個海景對住食,食咗個零鐘已經飽晒🤣剩低仲可以,慢慢食下甜品同朋友吹吓水!