前幾日去咗試一間好抵食嘅自助餐,性價比好高,環境又安靜,位置方便,推介budget有限又想食自助餐嘅朋友去試吓😆坐低無耐職員就送上每人4隻生蠔🦪 size都唔細架,好新鮮爽甜,係我鍾意嘅生蠔種類。加少少檸檬汁,非常鮮味😋 出去行一圈睇吓有咩食,種類唔係話非常多,但冷盤、熱食、水果、甜品等都應有盡有!見到有松葉蟹腳,即刻要主攻啦😂 拎咗好幾轉,職員都見無晒都refill都幾快,收碟都好快手👍🏻松葉蟹腳🦀都算幾大條,啖啖肉!好鮮味🤤 仲食咗三文魚刺身、青口,質素都唔錯!冷盤沙律類都唔少選擇,食得多係火腿哈密瓜😆熱食方面有炒飯、蒸魚、燒羊髀、辣子雞、炒青口等,仲有中西式湯。好推介個黑松露忌廉蘑菇湯,好好飲😂 甜品有唔少選擇,蛋糕、布甸、楊枝甘露、梳乎厘、pancake、朱古力噴泉、雪糕等等!推介即整嘅pancake同新鮮出爐梳乎厘,都幾唔錯👍🏻整體來講,呢度嘅自助餐好抵食!$400左右,有生蠔、蟹腳食,其他食物質素都唔錯!可以去試吓😆

• 生蠔
  • 即製鮮果班戟