餐廳: 十分‧順利站
資訊:

2023-06-18 200 瀏覽
平時間吾中都會黎順利邨,今日午餐時間係3樓平台睇下有咩食,就見到呢間新開台式料理,鋪位好大,所以座位坐得好鬆動,乾淨企理,仲有好多貓貓🐱裝飾,幾得意。蚵仔滷肉蛋飯$48 價錢超級親民!街坊價😁無論係餸定係飯,份量都好多,好大碗。滷肉有4大舊,半肥瘦剛剛好,油脂幾香,吾會好咸,幾岩我😋蚵仔粒粒都好飽滿肥嘟嘟👍🏻面頭仲有芫茜,花生,炸黃豆,咸咸香香,餸飯一流。麻麻地辣青瓜木耳$20(小)小份都相當大碗!手拍青瓜切得大大件,吸晒麻辣汁,好爽口😋真係好食。木耳都相當吾錯,都好有咬口。鹽酥雞球$38呢個超級好食😍!呢個同出面的鹽酥雞吾同,鹽酥味冇咁重,所以食完吾會好頸渴。即叫即炸,最西利係入面的雞肉炸完仲係粉嫩😍一d都吾乾😋份量仲好多,有成十幾舊😂楊枝甘露$28(跟餐減$10)幾清甜,大大樽飲晒都吾漏。西米有好多,但碌柚就偏少,如果多番d會更有口感。總括來說,呢間餐廳抵食夾大件😋益街坊。店主都好親切有禮,會再黎👍🏻

蚵仔滷肉蛋飯$48

麻麻地辣青瓜木耳$20(小)

鹽酥雞球$38

楊枝甘露$28(跟餐減$10)

2023-06-18
午餐