2015-09-11 2495 瀏覽
近年西環高街開了很多新食店,今日早收工即刻走到西環試下,整條街最多人光顧就是這間High Street Grill。我同朋友即管試試set lunch。頭盆沙律、湯都忘記影相 ,因為太難食,好快就叫人收走了。一心諗住中伏之際 ,見到主菜即刻開心番,一口咬下雞肉漢堡包,好多肉汁,雞肉不鞋口 ,有驚喜!燒豬仔骨,有半份骨,醬汁不太濃 ,肉嫩多汁,幼薯條舖底,好好味!Around $100一份set lunch, 還有chocolate mousse cake, 抵食,雖然頭盆、甜品一般,但主菜份量和味道已超值。

Chicken hamburger

Grill pork ribs with french fires

Chicken hamburger