2024-02-21
👧🏻Wodafoodie in San Po Kong 新蒲崗原來近地鐵站有間隱世西餐,晚市二人餐都只係$368,有兩道前菜,兩道主食同一道甜品,每道菜都好大碟,非常抵食!✨🥗 慢煮雞胸肉沙律好大碟既沙律,雞胸肉切粒上食落唔鞋,除左沙律菜仲有橙,好清新!💚✨ 🥓意大利巴馬火腿以為係一碟Parma ham 估唔到都有好多沙律菜係底,Parma ham有兩大片,配菜一齊食無咁膩👍🏻✨ 🥩16小時慢煮西冷牛扒叫呢個牛扒估唔到仲可以配飯或意粉🤣第一次食慢煮牛扒!口感嫩滑,切開仲見到粉紅色😍慢煮少左煎牛扒既油膩感,西冷脂肪唔多,食曬成塊一d罪惡感都冇☺️✨ 🥘龍蝦意大利飯呢個飯好好食!每粒米都索曬龍蝦汁,超濃味!不過如果個飯可以唔好煮咁淋就更好啦~✨ 🍰北海道芝士蛋糕咁岩朋友生日,店員幫我寫左生日快樂係個碟到,賣相好靚😍芝士蛋糕好軟滑,好好食☺️套餐仲配兩杯餐飲,食物份量真係好多,真係好抵食👍🏻📍 Coti the Bistro (五芳街) (新蒲崗)新蒲崗五芳街31-33號永顯工廠大廈地下C號舖
✨🥗 慢煮雞胸肉沙律
✨ 🥓意大利巴馬火腿
✨ 🥩16小時慢煮西冷牛扒
✨ 🥘龍蝦意大利飯
✨ 🍰北海道芝士蛋糕
套餐仲配兩杯餐飲,食物份量真係好多,真係好抵食👍🏻
📍 Coti the Bistro (五芳街) (新蒲崗)
新蒲崗五芳街31-33號永顯工廠大廈地下C號舖