2021-09-28 65 瀏覽
又一城都開咗錦麗啦,以後行街又有新選擇!❤坐低第一時間點咗個椰青先,解渴一流👍,而杯香茅青檸薄荷梳打就非常refreshing,不失為炎熱夏天嘅恩物😆。必食嘅當然係我最愛嘅火車頭越南河,配料充足,樣樣都可以試d,最正系個好彈牙嘅爆汁牛丸,真系好爆汁,唔為意咬一大啖,差d噴到成身都係😂😂。另外生牛肉正常發揮,而牛腩就軟腍,咬落啖啖肉。最後不得不提係哩碗粉嘅靈魂牛肉湯底,真正令碗粉"升呢"👍。咖喱鷄鎚飯個咖喱真系幾辣架,有d料到😂。裡面係滿滿嘅炸薯角,心諗死啦又要增肥,不過唔食邊有力減肥wor,食咗先算😂😂😂。而個鷄錘我就覺得炸得太過,令個雞肉稍硬,但系連個咖喱濕濕地一齊食又ok wor!
又一城都開咗錦麗啦,以後行街又有新選擇!❤