2022-01-22 847 瀏覽
雖然呢間餐廳好似已經有幾十年歷史,但佢周圍嘅環境都係好乾淨企理,一邊係一排卡位一邊係幾張圓枱,好多位之餘又唔會好多人好逼。入去嘅時候真係有少少嚇親,因為係冇人招呼嘅,點嘢食都係行入啲有個小廚房之類同佢哋講。佢嘅便利就係可以即點即整即有,當然都要即刻俾錢。佢有好多嘅餸菜可以配搭底麵$14加底要加$4,餸菜最貴嘅幾款都係$15蚊。個人認為兩款餸就已經夠食。我就點咗油麵+豆腐卜+魚皮餃,印象中有幾款醬汁但係我淨係記得腩汁咖喱汁,我係加晒所有醬汁嘅。唔會太辣同埋餸菜方面都幾多幾足料。張相睇到魚皮餃好似唔係好多但其實只係佢沉咗底😂😂😂雖然冇學生優惠,但係一碗$30足料、即點即有嘅車仔麵都已經物超所值。三十蚊係普通茶餐廳或者早晨先有嘅價錢,但其實好多已經開始加價去到35/40等等,因此本人真係好推薦大家可以試下呢間威威小食,肚餓嘅時候可以即刻食到唔使再等十分鐘喇!

2022-01-14
3 分鐘 (堂食)