好多香港人都同我一樣,成日返大陸食川菜, 覺得好味d, 正宗d, 抵食d.但呢間楊記麻辣魚館,午餐價錢一d都唔貴, 而且水煮魚/酸菜魚於午市更設有一人set($48 - 包飯同熱飲) , 自己行過想食辣, 都唔洗怕要叫一大盆/要約好曬朋友先黎食得。 佢既辣, 好香好好味!魚係用生魚,好滑,有少少魚骨,但可接受的。 個人喜歡水煮魚多於酸菜魚. 雖然其實酸菜魚既魚份量多d, 但水煮魚有我喜歡既薯粉同芽菜係底, 感覺上豐富點. 呢間野絕對會有下一次!不過今日同媽咪黎到,問店員有冇2位同有冇飛攞,店員話兩層都冇曬位同呢度冇飛攞既,叫我地出面等陣. 但過左兩分鐘有六個男人黎到, 佢地直接上左上面, 我見佢地冇落返黎, 咁我就諗上面應該有位, 就直接拉埋媽咪上去, 點知真係有位囉。。。希望佢地呢方面改善下.

水煮魚, 酸菜魚lunch set
2018-03-25
3 分鐘 (堂食)
水煮魚, 酸菜魚lunch set
  • 水煮魚