2024-08-13
牛大人依家晚市入座,就可任食Dreyer's雪糕🍨仲有我至愛嘅開心果雪條,真係勁幸福!!!佢地嘅野食一如既往咁好食!而且升級 澳洲和牛牛胸爽 終於出翻,口感勁爽脆,而且啖啖濃厚牛味🐮真係又爽又好食!再配埋蕃茄湯就最正,又或者叫今期限定湯鍋 ,酸辣雙雄三椒酸菜鮮魚鍋 同 醍醐蕃茄酸辣鍋 都好吸引。而最估唔到嘅係,佢地居然出左 逢甲Q爽雞腳筋 同 陳醋涼拌黑木耳 。 雞腳筋充滿鹹香 ,帶點微辣嘅雞腳筋,食落煙韌爽脆口感並存😋而黑木耳嘅陳醋嘅酸酸甜甜,真係好開胃,好消暑。而且佢地仲推出左好多優惠,例如like佢地平臺就送金鑽鳳梨椰奶西,係9月尾前用Storellet可以可以用積分兌換「HOEGAARDEN蜜桃白啤酒一杯🍺 及 蜜桃白啤酒雪葩一杯」🍨