2024-08-16
👧🏻😋👅🍽✨抵食震撼價放題-🌈 晚市120分鐘火鍋放題只需$158起, 包括 🥩肉品 🍣壽司 🍲一人一鍋湯底 🥘主食小食 🍢火鍋配料 🥤飲品 🍰甜品雪條🌈 四個套餐由$158到$398, 只係可叫肉類既分別, 食完我感覺呢度賣點係食物多元化, 而最初級$158包既美國肥牛都好好食真心唔差; 糧尾恩物想食到飽揀A餐都制得過-🥩 肉品💯$398 D餐先有既日本黑毛和牛固然出色, 嫩滑帶油香, 但我個人偏好 $238 C餐都有既美國SRF極黑牛, 肉質實淨少少但都滑同埋肉味更濃💯$198既B餐起就有西班牙栗肉, 有驚喜, 幾滑同埋好鮮甜; 但食食下先發現原來所有餐都冇雞肉, 係美中不足既地方!-🍣🥘壽司/主食/小食✨壽司選擇唔多亦唔算好靚, 但$158都包壽司放題已是夫復何求🤣 如果叫貴餐就主攻靚肉!✨熟食有日式蘑菇飯, 麥樂雞, 燒賣, 墨魚卷, 煉奶饅頭, 過下口癮都唔錯-🥤🍰飲品/甜品💯除左盒裝罐裝來貨, 最正係自由斟鴨屎香檸檬茶, 百香果蜜, 花旗參蜜, 唔會太甜好飲💯甜品都係簡單款雪糕雪條, 豆腐花, 蜂蜜蛋糕, 檸檬撻, 最愛自取既雀巢純乳酪!
抵食震撼價放題
🥩