2022-04-22 48 瀏覽
心血來潮好想食韓國嘢,見到外賣自取有六五折,即刻扑錘🤜🏻🤛🏻揀咗無骨半半炸雞🍗芝士雞蛋卷、魚餅湯同埋韓式醃蘿蔔。有骨同冇骨價錢係一樣,我當然揀無骨啦😂半半炸雞即係原味炸雞加甜辣炸雞,甜辣仲要係BB辣,因為朋友唔太食得辣,雖然係外賣,但係仲好酥脆,炸雞嘅粉漿唔算太厚,食落口感豐富,甜辣味好入味,甜同辣那個比例啱啱好👍🏻芝士雞蛋卷,完整一條,好有蛋香,🧀份量都夠,雖然冇拉絲效果,但芝士味濃郁,而且蛋卷嫩滑唔會過老魚餅湯,份量超大碗,有好多🐟糕餅、魚條、魚卷🤤仲有蘿蔔同冬菇,個湯好味,一啖魚糕一啖湯,即刻諗返之前去韓國旅行🧳🤣我見仲有好多精選午餐可以選擇,下次試吓佢哋嘅泡菜豆腐湯先🍲整體都好🈵️意,相信堂食一定更加好食,就算外賣熱度同賣相都keep到,會再encore

揀咗無骨半半炸雞🍗芝士雞蛋卷、魚餅湯同埋韓式醃蘿蔔。

芝士雞蛋卷

韓式醃蘿蔔

我見仲有好多精選午餐可以選擇,下次試吓佢哋嘅泡菜豆腐湯先🍲

2022-04-19
5 分鐘 (外賣自取)
芝士雞蛋卷