2019-01-21
黎呢度食韓燒,一個字,抵,因為佢晚市有個二人餐,就有以下既食物喇。。。每人都係百幾蚊咋,抵啦👍🏻👍🏻👍🏻佢除左韓燒肉之外,仲有韓國菜,覺得韓燒熱氣既都可以黎食韓菜,正。。。。一坐低店員會俾呢6碟前菜你,同韓國一樣做法,有土豆絲,南瓜,大豆芽菜,酸白蘿蔔絲,菠菜,當然一定唔少得既泡菜吧,6碟前菜小吃都美味可口👍🏻之後有個例湯,係豬骨湯,都幾好飲,好似中湯。。。呢樣就係生菜,係俾你包住d燒肉食既,d菜都好新鮮下。。。用來點燒肉既調味料啦😋😋😋仲有每人一碗熱騰騰的白飯👍🏻👍🏻👍🏻燒肉黎喇,有五花腩,有牛肉,因為佢地有d會腌製左,所以其實都唔洗用調味料已經好好味了😋😋👍🏻👍🏻最後套餐會包一款熟食,有炒年糕同炒粉絲揀,我就揀左後者,本身無乜期望,但食落去估唔到係可以炒得咁入味咁正,下一次一定要黎試下韓國菜😋😋😋👍🏻
之後有個例湯,係豬骨湯,都幾好飲,好似中湯。。。
呢樣就係生菜,係俾你包住d燒肉食既,d菜都好新鮮下。。。
用來點燒肉既調味料啦😋😋😋
仲有每人一碗熱騰騰的白飯👍🏻👍🏻👍🏻