2022-08-21 10770 瀏覽
話說朋友去過石門 試咗一間叫做 漢和燒肉 昨日佢搵我一齊去再食過 我第一次去 因為我住屯門稍為遠咗啲咁我就去到 都要個幾鐘 去到嗰陣時約莫等咗廿分鐘因為佢開十一點 開門入到去感覺上地方好大佢大部分都係卡位兩個人坐地方寬敞我哋每人帶咗部14.5吋嘅平板放咗喺度睇電影都仲有位擺嘢食 佢啲招呼服務好好我哋個鐵板用咗一段時間佈滿咗燒燶咗嘅嘢佢就即刻主動嚟同我哋換碟我哋 個半鐘頭換咗三次貼板 服務員服務態度好好 嘢食都好多 一般嘅韓燒嘅食物佢都有同埋有好多小食但係最重要嘅就係話佢啲湯 嘅款會比其他韓燒多啲嘅我最記得就佢有一個要辣湯啦碗仔翅啦中式老火湯啦 糖水啦佢後好多即係一般嘅自助放題係冇咁多嘅值得一讚嘅呢個係咁我都真係試咗好幾款一流 去除咗韓國食品之外佢仲有壽司 估唔到喺石門雖然係山卡啦嘅地方都可以搵到咁好食嘅韓燒 大家不妨可以去試下 我哋話十一點可以食到三點四個鐘頭我哋食咗個半鐘頭都飽喇已經食唔到落去啦
2022-08-20
20 分鐘 (堂食)