2022-06-02
鮑魚花膠蟲草花雞煲翅 $128以呢個價錢來講 無論係雞煲定係其他餸菜份量都好多又抵食😌 首先有一隻圓轆轆嘅鮑魚 入味清甜 充滿誠意!花膠住得好軟身 易咬入口 份量仲好多添😋😋蟲草花令到雞煲嘅湯更加清甜 做泡飯真係一流!想每一啖飯都充滿着啲湯汁😝隻雞好大隻 老闆話湯攤凍咗嘅話就 可以將雞肉絲出嚟食 啖啖雞肉 多汁厚肉 好味!🤤餐廳仲配左兩對手套同埋啲醬汁都非常細心㗎!牛魔王龍蝦湯泡飯 $68牛肉嘅份量好多 牛肉唔會好韌 味道都唔錯 個湯好飲濃郁 仲有生菜添唔怕食得太濟 成個餐送飯真係好一流~另外 仲加咗兩杯特飲一杯係熱情果梳打一杯係石榴梳打 🥳上菜嘅方式好特別 一杯係本身生果嘅飲品 所以甜味比較重 餐廳就配左七喜 屬於鹹味嘅等你自己調製呢一杯梳打😊 想鍾意甜啲或者酸啲嘅朋友就可以自己配搭!做法幾得意😎嗰日係食夜晚大約七點幾嘅時候 客人都非常多😲 要等一陣先至入到去 但係員工同老闆都好親切 仲會服務同安撫下啲客人 做事又細心親切!仲推介我哋食唔同嘅菜式同埋食法添!有機會要再試😃😃
餐廳仲配左兩對手套同埋啲醬汁都非常細心㗎!
牛魔王龍蝦湯泡飯 $68
另外 仲加咗兩杯特飲一杯係熱情果梳打一杯係石榴梳打 🥳
仲推介我哋食唔同嘅菜式同埋食法添!
有機會要再試😃😃